Luotettavat siivouspalvelut koteihin ja kiinteistöille Joensuun seudulla

Laatusetti palvelee Itä-Suomessa monipuolisesti sekä yrityksiä, taloyhtiöitä että kotitalouksia. Tarjoamme Roukalahdelta käsin laadukkaat siivouspalvelut sekä kiinteistön- ja maisemanhoitotyöt. Työskentelemme noin 50 kilometrin säteellä toimipaikastamme, muun muassa Joensuussa, Ylämyllyllä ja Outokummussa.

Kysy lisää palveluistamme!

Laatusetti tekee siistiä työtä sekä pihapiirissä että yritysten ja kotien sisätiloissa. Tilaa meidät pitämään nurmikkosi lyhyenä, huolehtimaan viikkosiivouksesta tai vaikkapa pudottamaan lumet katoltasi. Päämäärämme on helpottaa arkeasi, joten jätä koti- ja pihatyöt Laatusetin huoleksi. Tutustu hinnastoomme tai pyydä tarjous työstä!

Maisemanhoitopalvelut

Laatusetti pitää pihapiirisi hyvässä kunnossa, sillä yrityksellä on pitkä kokemus maisemanhoidosta.

Teemme huolella esimerkiksi pensaiden leikkuut ja pihapuiden kaadot. Lisäksi leikkaamme nurmikon ja hoidamme pienet kiinteistönhoitotyöt pihapiirissä ja talojen ulkotiloissa. Voimme esimerkiksi puhdistaa talosi rännit.

Tarvitsetko apua pihapiirisi kunnossapitoon? Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja pyydä meidät apuun!

Hinnasto

Kiinteistönhoitopalvelut

Laatusetti on taloyhtiöiden ja yritysten luotettava apulainen kiinteistönhuollossa. Hoidamme esimerkiksi lumien pudotukset ja pienimuotoiset lumityöt. Suuret lumityöt, kuten teiden auraukset, eivät ainakaan toistaiseksi onnistu, sillä käytössämme ei ole aurauskalustoa. 

Muista, että tarjoamme pitkällä kokemuksella myös siivouspalveluita!

Yksityishenkilöille Laatusetti toimii mielellään myös mökkitalkkarina. Älä anna mökkisi rapistua pitkien poissaolojen aikana, vaan palkkaa meidät pitämään huolta mökistä ja sen ympäristöstä. 

Kirvesmiestöitä emme tee.

Siivouspalvelut

Siivousavun palkkaaminen helpottaa arkea niin yksityiskodeissa kuin yrityksissäkin. Laatusetti tarjoaa siivouspalveluja pienyrityksille ja taloyhtiöille sekä yksityishenkilöille. Pyydä meiltä tarjous vaikkapa viikko- tai kuukausisiivoukselle! 

Teemme huolellisesti myös erilaisten mattojen pesut. Mikäli haluat, viemme mattosi siivouksen yhteydessä pesuun ja palautamme ne putipuhtaina.

Kuvagalleria – tutustu Laatusetin töihin

Tarjoamme siivouspalveluita, maisemanhoitopalveluita ja kiinteistönhoitopalveluita Itä-Suomessa ja Joensuun seudulla Roukalahdelta käsin. Älä epäröi kysyä lisätietoja palveluistamme! Tutustu myös erilaisiin töihimme oheisessa kuvagalleriassa.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Tilaa siivouspalvelut Laatusetiltä – soita numeroon 044 033 1085!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.