Kotisiivoukset ja pihatyöt Joensuun seudulla

Arjen pienet askareet vievät yllättävän paljon aikaa etenkin omakotitaloasujilta. Roukalahdelta käsin toimiva Laatusetti on kotitalouksien apuna Itä-Suomessa, muun muassa Joensuussa, Outokummussa ja Ylämyllyllä. Yritys hoitaa kotisiivoukset, maton pesut ja erilaiset piha- ja korjaustyöt niin, että sinä voit keskittyä muihin asioihin!

Kysy lisää tai tilaa kotisiivous!

Laatusetin kautta saat esimerkiksi säännölliset viikkosiivoukset tai kertaluontoiset siivousurakat niihin hetkiin, kun aika ei riitä kodin järjestyksen ylläpitoon. Tutustu palveluidemme hintoihin tai kysy tarjous jatkuvalle siivouspalvelulle. Kauttamme saat myös siivouslahjakortit ystävälle tai sukulaiselle!

Tehokkaat kotisiivoukset

Mikäli siivous on sinulle ikävä velvollisuus tai aikasi ei riitä viikkosiivoukseen, tilaa se Laatusetiltä! Hoidamme erilaiset kodin siivoukset varmalla ammattitaidolla. Tarjoamme asiakkaillemme erinomaisen hinta-laatusuhteen ja teemme mielellämme sekä kertasiivoukset että säännölliset viikkosiivoukset. 

Kotisiivouspalvelumme vastaavat laadultaan allergiasiivouksia. Teemme myös muuttosiivouksia kotitalouksille.

Monipuoliset pihatyöt

Omakotitalojen urakat eivät rajoitu vain talon seinien sisälle, vaan puutarhassa ja pihapiirissä odottaa yleensä toinen työmaa. Laatusetti keventää mielellään taakkaasi ja hoitaa myös kotipuutarhojen maisemanhoidon, kuten pensaiden ja ruohon leikkuun sekä muut erilaiset siistimistyöt. Kaadamme myös pihapuita pyynnöstä.

Kysy Laatusetiltä apua myös esimerkiksi rännien putsaukseen ja muihin talon ulkotilojen ja pihapiirin askareisiin. Teemme mielellämme erilaisia pienkorjauksia ja huoltohommia. 

Toimimme myös mökkitalkkarina, eli pidämme huolta mökistäsi niinä aikoina, kun et itse pääse paikalle.

Tutustu hintoihimme!

Muista kotitalousvähennys!

Muista, että voit olla verotuksessasi oikeutettu kotitalousvähennykseen, mikäli teetät kotonasi tai mökilläsi kotitaloustöitä, kuten siivousta. Lisätietoja kotitalousvähennyksistä antaa Verohallinto.

Mikäli kotisiivoukset ja maisemanhoitotyöt Roukalahden seudulla kiinnostavat, ole meihin rohkeasti yhteydessä!

Tilaa kotisiivous meiltä! Palvelemme Roukalahdelta käsin esimerkiksi Joensuun seudulla. Soita numeroon 044 033 1085.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.