Kiinteistönhuolto ja muut palvelut taloyhtiöille ja yrityksille Joensuun seudulla

Laatusetti huolehtii mielellään taloyhtiöiden ja pienyritysten erilaisista piha- ja kiinteistönhuoltotöistä. Toimimme noin 50 kilometrin säteellä Roukalahdelta ja palvelemme asiakkaita mielellään muun muassa Joensuussa, Outokummussa ja Ylämyllyllä.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Hoidamme monipuolisesti erilaiset kiinteistönhuollon palvelut lumenpudotuksesta rännien puhdistuksiin. Teemme myös siivoukset sisätiloissa, esimerkiksi kerrostaloissa. Voit tilata Laatusetiltä kertaluontoisen suursiivouksen tai vaikkapa viikkosiivouksen. Pyydä meiltä tarjous tarvitsemastasi työstä!

Pihapiirin ja ulkotilojen ylläpito ja huolto

Siisti piha on taloyhtiöille ja yrityksille kunniakysymys. Laatusetti pitää huolen siitä, että taloyhtiösi tai yrityksesi pihapiiri pysyy moitteettomana. Hoidamme sopimuksen mukaan esimerkiksi ruohon ja pensaiden leikkuun. Muista maisemanhoidon palveluista voit kysyä meiltä erikseen. Pyrimme aina vastaamaan asiakkaiden toiveisiin!

Talvella hoidamme turvallisesti lumien pudotukset katolta ja teemme mielellämme myös taloyhtiösi tai yrityksesi pienet lumityöt. Puhdistamme myös esimerkiksi rännit. Lumiaurauksiin meillä ei ole ainakaan toistaiseksi kaluston puolesta mahdollisuutta.

Siivoukset sisätiloissa

Tarvitseeko taloyhtiösi siisteyttä ylläpitävää viikkosiivousta tai vaikkapa kuukausittaista suursiivousta. Pyydä meidät apuun! Hoidamme huolella erilaiset sisätilojen siivoukset ja käytävämattojen pesun sekä taloyhtiöille että pienyrityksille. Toimimme joustavin aikatauluin, asiakkaan toiveita kunnioittaen.

Mikäli taloyhtiösi tarvitsee jatkuvaa apua siisteyden ylläpitoon sekä sisä- ja ulkotilojen huoltoon, pyydä Laatusetiltä tarjous palveluista. Ryhdymme mielellämme pitkäaikaiseen yhteistyöhön taloyhtiöiden ja yritysten kanssa.

Toimipaikkamme on Roukalahdella, mutta työskentelemme noin 50 kilometrin säteellä tukikohdastamme. Voit tilata meiltä kiinteistönhuoltopalvelut ja siivoukset vaikkapa Joensuuhun tai Ylämyllylle. Jos et ole varma, kuulutko toimialueeseemme, kysy meiltä lisätietoja!

Ota yhteyttä!

Laatusetti on taloyhtiöiden luotettava apulainen. Kysy lisää kiinteistönhuollon palveluistamme numerosta 044 033 1085.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.